Kiszállítás

 

1. Szállítás módja és fontos tudnivalók a kiszállításhoz:

A szállítás vagy futárcég igénybevételével vagy saját teherautóval történik attól függően, hogy a kedvező árú szállítási díjat melyik móddal tudja webáruházunk garantálni. A döntést ezügyben webáruházunk hozza meg, a Vevő mindkét esetben a szállítási címre történő kiszállítást kap. A kiszállítási szolgáltatás nem tartalmazza a termék pakolását, udvarba, házba vagy egyéb ingatlanba történő beszállítását vagy az ingatlan emeletére vagy pincébe történő fel- vagy levitelét!
A szállítási címen található ingatlannak alkalmasnak kell lennie a teherautóval történő behajtásra és lepakolásra, ellenkező esetben a szállítási címhez legközelebb eső lepakolásra alkalmas helyen kerül az árú a szállítójármű mellé lerakodásra! Amennyiben a szállítási címet a Vevő hibásan adta meg, akkor az új szállítási címre történő kiszállítást csak a többletköltségek megtérítése esetén tudjuk vállalni.

 

2. Szállítási határidő:

A megrendelt áru terméklapján megtalálható az irányadó szállítási határidő munkanapban vagy munkahétben kifejezve. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a COVID járvány ideje alatt előre nem látható késések előfordulhatnak az alapanyagok beszerzésének nehézségei és a gyártásban, szállításban tapasztalható akadozások miatt. Az esetleges késésekről haladéktalanul tájékoztatást adunk. Raktárkészlet terméknél előfordulhat az is, hogy az adott pillanatban a kívánt termékből a szükséges mennyiség pillanatnyilag nem áll rendelkezésre. Ebben az esetben kollégáink felkeresik Önt a továbbiak ügyében. Az áru időben történő kiszállításának feltétele minden esetben az előleg számlánkra történő megérkezése.

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a kiszállítás pontos idejét nem tudjuk garantálni a kedvező árú gyűjtő fuvar miatt mivel nagy méretű árúkról van szó. Kollégánk Önnel közölni fogja az elosztóraktárunkból történő árufelvétel napját, amelytől számítva belföldön a kiszállítás általában 1-3 munkanap alatt megtörténik. A kiszállítás hétköznapokon 8.00 - 17.00 között történik, de a napon belüli pontos kiszállítási időpont sem adható meg előre. A szállítócég munkatársa telefonon előre egyeztetni fogja Önnel a pontos kiszállítás napját és óraidejét is. Ezek ismeretében kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a megadott szállítási címen a megadott időintervallumon belül az árúátvételre készüljenek fel, hogy a gyakran méretes szerkezeteket rendben fogadni tudják. A futár cég gépkocsivezetője vagy diszpécsere a kiszállítást megelőzően az Ön által megadott telefonszámon keresni fogja.

Előfordul, hogy az online rendelés úgy érkezik meg, hogy gyűjtőfuvaros szállítást jelölnek meg, de a megjegyzés rovatba pedig beleírják a konkrét időpontot vagy időpontokat amelyben az árút fogadni tudják. Erre a célra a fix időpontos kiszállítás szolgál, a gyűjtőfuvaros szállításnál időpont nem adható meg! Ilyenkor kérjük megrendeléskor minden esetben a fix időpontos kiszállítást jelöljék meg! 

 

3. Áru átvétele:

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék tételesen megvizsgálni és ha az sérült vagy mennyiségi hiányt tapasztal azt a szállító levélen minden esetben jelezze. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem tudunk elfogadni.

Probléma esetén kérjük mindjárt hívja fel a vevőszolgálatunkat: 06-28/401-585 vagy 06-70/949-65-73 telefonszámon és jelezze azt írásban (email-en) is felénk.

 

4. Szállítási díj:

A szállítási díj az aszódi telephelyünktől számított földrajzi zónás elhelyezkedéstől függően alakul.

A pontos szállítási díjat itt találja.

 

Magyarország zóna térkép

 

Meghiúsult kiszállítás esetén raklapon szállított áru esetén 6.600 Ft+áfa/m3, nem raklapon szállított termék esetén 5.000 ft + áfa összeget számítunk fel. 

Csomagolási díj:

a nyílászáró termékekre futárszolgálatos kiszállítás esetén külön darabáras csomagolási díj kerül felszámításra azért, hogy az árú futárcég általi sérülésmentes kiszállítását biztosítani tudjuk. Kérjük ellenőrizze szállítási költségét az irányítószám és a csomagolási díj szerint a Szállításidíj kalkulátor-ban.

A csomagolási díj saját gépjárművel történő kiszállítás esetén mint logisztikai felár kerül kiszámlázásra mivel a csomagolás helyett logisztikai többletköltségek adódnak, értéke egyenértékű a csomagolási díjjal.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy csak online megrendelés esetén érvényesek a fent közölt kedvezményes kiszállítási díjak! 

 

5. Tulajdonjog fenntartás:

A termékek teljes értékük kifizetéséig – beleértve a felárakat, adókat, illetéket, kamatokat – a Schwabinvest Plusz Kft. kizárólagos tulajdonában maradnak. Ezért nem zálogosíthatók el, nem adhatók el és biztosítékul sem használhatók fel. Amennyiben a megrendelő késik a fizetéssel, úgy azon összeg értékében Vállalkozó a tulajdonát képező szerkezeteket birtokba veheti, az építkezés helyszínéről elszállíthatja, melynek költségeit a Megrendelő fizeti.

 

 

Ügyfélszolgálat
 •  

 •  
 • Telefon06 (28) 401-585
 •        06 (70) 949-6573
 •  
 • E-mailRendelési információ:
 •        info@nyilaszarobolt.hu
 •      
 • E-mailÁrajánlatkérés:
 •        iroda@nyilaszarobolt.hu
 •  
 • CímBemutatóterem: 
 •        H-2170 Aszód, Pesti út 21.
 •  
 •       Nyitvatartás:
 •       H-P:    9.00-17.00
 •       SZ.:     9.00-12.00
 •       V:       zárva
 •  

Hírek